29 Ekim 2008 Çarşamba

Golf tutkunları Bodrum Ege Kupası için yarışacak

Golf tutkunu dünya jet sosyetesini Bodrum’a çekmeyi hedefleyen Kempinski Hotel Barbaros Bay ve KREA Gayrimenkul, beldenin ilk 18 delikli golf sahası Vita Park Golf Resort’ta, Ege’nin ilk golf turnuvasını düzenliyor.

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, 15-16 Kasım tarihlerinde KREA Gayrimenkul işbirliğinde Bodrum’da benzersiz bir golf turnuvası düzenleyecek.

Bodrum’da golfü sevdirmek ve yaymak amacıyla yola çıkan Kempinski Hotel Barbaros Bay, Türkiye Golf Federasyonu’nun da desteklediği gözde bir golf turnuvası olmaya aday “Kempinski Bodrum Ege Kupası” için yarışacak adaylarını dört gözle bekliyor.



Bodrum’un her mevsim golf oynamaya elverişli atmosferinden faydalanmak isteyen Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, bir ilke imza atarak 15-16 Kasım tarihlerinde KREA Gayrimenkul işbirliğinde bir golf turnuvası düzenliyor. Bodrum’a ve Bodrum’u seven golf tutkunlarına bir ilki yaşatacak olan Kempinski Hotel Barbaros Bay ve Krea Gayrimenkul, düzenleyecekleri bu golf turnuvasını her yıl geleneksel hale getirmek istiyorlar..

Swing Doktoru Bodrum’da…

Bodrum’da düzenlenecek ilk golf turnuvasında, golfseverleri bir de sürpriz bekliyor. Dünyanın en iyi 50 golf antrenörü ve golf turnuva koçu arasında gösterilen; “Golf’de Swing Hareketinin Kanunu” kitabıyla tanınan “Swing Doktoru” Mike Adams turnuva esnasında orada bulunacak.

Konuklarına ‘4 mevsim Bodrum’u doyasıya yaşatmayı amaçlayan Kempinski Hotel Barbaros Bay, Bodrum’da yepyeni bir turnuva ile çok ses getireceğinin sinyallerini vermeye başladı bile.

Editöre not:
Kempinski Hotel Barbaros Bay, Bodrum’un el değmemiş koylarından birisi olan Yalıçiftlik’te benzersiz bir Ege Denizi manzarasının eşlik ettiği konfor odaklı mekânlarında sunduğu kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlıyor. Yalnız, ailece ya da arkadaşlarıyla özel vakit geçirmek isteyenler için farklı oda alternatifleri sunan Kempinski Hotel Barbaros Bay’de 148 oda, 11 junior süit ve 12 tek odalı süitin yanı sıra iki adet kral dairesi bulunuyor. Kempinski Hotel Barbaros Bay’in keyfini çıkartmak isteyenler 0252 311 03 03 numaralı telefondan ve www.kempinski-bodrum.com web adresinden rezervasyon yaptırabiliyor.

Hiç yorum yok: